Groot assortiment Bromelia's

Best Bromelia is de Bromelia specialist van Nederland. Al jarenlang zijn wij gespecialiseerd in het kweken van Bromelia’s in verschillende soorten, kleuren en vormen. We hebben door een geoptimaliseerd logistiek proces de mogelijkheid om de vormen, kleuren en samenstellingen snel te leveren. Wij bieden bij iedere Bromelia een bijpassende pot, deze potten zijn in verschillende stijlen en kleuren verkrijgbaar en sluiten aan bij de kleuren van de Bromelia’s.

 

Duurzaam telen van Bromelia's

Best Bromelia maakt gebruik van zonnepanelen. De zonne-energie wordt omgezet in bruikbare stroom en draagt op deze manier bij aan een betere en schonere leefomgeving. Daarnaast zijn wij aangesloten bij Geo-Well wat staat voor duurzame, milieuvriendelijke tuinbouwproducten gericht op een schonere toekomst. In alle facetten van het bedrijf zijn wij bewust bezig hier een bijdrage aan te leveren.

Milieu Project Sierteelt

De klant is koning, luidt het gezegde, maar daar handelen wij ook zeker naar. Certificering is daarbij onmisbaar en levert zeker meerwaarde. Wij zetten ons daarom volledig in, om de planten zo milieuvriendelijk mogelijk op te kweken. Door het aannemen van die milieubewuste houding, hebben wij vanaf het begin van de MPS-registratie 601058 (Milieu Project Sierteelt) de A-kwalificatie.

 

Bromelia’s van hoogwaardige kwaliteit

Jarenlange teelt-ervaring, een gemotiveerd team en medewerkers die met passie Bromelia’s verzorgen: de basis voor het leveren van absolute kwaliteit. Keer op keer. We nemen met regelmaat deel aan beurzen. Zo blijven wij op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en kunnen we de klant optimaal van dienst zijn. Tevens zijn wij vooruitstrevend in de technologische ontwikkelingen en beschikken wij over:

  • een camerasorteermachine
  • automatisch transportsysteem
  • automatisch klimaatbesturings-systeem

Wij waarborgen de kwaliteit die inkopers van een Bromelia verwachten. Wij stellen niet teleur en komen na wat wij beloven.

Transport van Bromelia's in eigen beheer

Wij beschikken over eigen vervoer en kunnen dit eventueel aanvullen middels het inschakelen van ons vaste transportbedrijf. Dit zorgt voor snelheid en efficiëntie. Onze medewerkers pakken uw bestelling zorgvuldig in, op deze manier kunnen de bestelde Bromelia’s op een nette en zorgvuldige wijze tijdig en met behoud van de gewenste kwaliteit geleverd worden.

Specialist in grote mengpartijen en daghandel van Bromelia's

Best Bromelia is gespecialiseerd in het leveren van grote mengpartijen én daghandel in 12 cm-potten. De grote mengpartijen stellen wij zelf samen met de voorraad die klaar staat. Bij de gewenste kleur Bromelia kunt u eenvoudig de gewenste keramische pot bestellen. Echt een toegevoegde waarde voor uw Bromelia. Zo kunt u zelf prachtige mengpartijen samenstellen. Uiteraard kunt u dat ook door ons laten doen. Voor de daghandel kunnen wij zeer snel leveren. Onze werkwijze is gericht op efficiëntie. Niet voor niets zijn wij dagelijks bezig met de optimalisatie van het logistiek proces.

Wilt u meer informatie neem dan gerust contact met ons op.