Voor ons actuele aanbod kunt u terecht op Floriday of  FloraXchange

Een schitterende mix van verschillende Bromelia

Een mix van verschillende soorten bromelia? Of wellicht een mix van één soort bromelia in een strakke kleurenbombinatie. Prachtig bijbehorende keramieken potten in verschillende combinaties zijn bij ons ook verkrijgbaar. Bij Best Bromelia maken wij het geheel compleet.

Een voorbeeld van een Bromelia Original mix

Guzmania

Verschillende soorten van dit geslacht worden geteeld voor het gebruik als kamerplanten. De Guzmania kan in de zomer als patioplant naar buiten op een schaduwrijke plaats. Dit soort bromelia heeft een grote variëteit aan kleuren schutbladeren. De planten sterven af zodra de plant haar bloemen heeft gehad. Als de plant gebloeid heeft kunnen nieuwe planten worden gekweekt uit de stekken die verschijnen. De Guzmania vereist relatief warme temperaturen, een hoge luchtvochtigheid en heeft een hekel aan tocht.

Een voorbeeld van een Bromelia Special mix

Vriesea

De Vriesea heeft oogverblindende knalkleuren en bizarre vormen. De Vriesea is een tropisch feestje in een pot. De potten bij Best Bromelia kunnen wij volledig laten aansluiten op de kleuren van de bromelia, zo krijgt u een schitterend geheel. Vriesea behoort tot de bromeliafamilie van de Bromeliaceae. In de natuur komen meer dan 150 verschillende Vriesea soorten voor.

Een voorbeeld van een Bromelia Excellent mix

Voor iedere gelegenheid een speciaal samengesteld thema

Best Bromelia heeft de mogelijkheid om snel in te spelen op de verschillende feestdagen. Wij beschikken over een grote voorraad keramiek en andere toegevoegde waarden waardoor wij ook op zowel lange als korte termijn grootschalige retail en daghandel bestellingen kunnen verzorgen.

Voor iedere gelegenheid kunnen wij een speciaal assortiment in samenspraak met u samen stellen in de specifieke kleuren en verpakkingen die passen bij het thema.