Thema's

Samengestelde thema's voor speciale gelegenheden

Voor iedere gelegenheid een speciaal samengesteld thema

Best Bromelia heeft de mogelijkheid om snel in te spelen op de verschillende feestdagen. Wij hebben de productie en de distributie van potten en planten in eigen hand. Best Bromelia stelt voor iedere gelegenheid een speciaal assortiment samen in de specifieke kleuren en verpakkingen die passen bij het thema.

 

Kerst

Kerst is ieder jaar weer een bijzondere periode. Ieder jaar weer stellen wij een uniek assortiment samen specifiek gericht op de Kerstdagen.
Bekijk ons aanbod voor Kerst >

 

Pasen

Voor de Pasen is het ieder jaar weer een mooie uitdaging voor Best Bromelia om een leuk assortiment samen te stellen dat aansluit op de Pasen.
Bekijk ons aanbod voor Pasen >

 

Moederdag

De kleuren die Best Bromelia gebruikt voor de moederdag verschillen per land. Zo is het mogelijk per land een uniek assortiment te bestellen in de juiste kleuren Bromelia’s.
Bekijk ons aanbod voor Moederdag >

 

Valentijnsdag

Valentijnsdag, de kleur van rood, de kleur van liefde. Best Bromelia speelt maar al te graag in op dit liefdevolle thema. Mooie mixen van verschillende soorten bromelia volledig in het teken van Valentijnsdag.
Bekijk ons aanbod voor Valentijnsdag >

 

Secretaressedag

Ieder jaar weer vieren we in verschillende landen secretaressedag. Ook voor dit thema stellen we bij Best Bromelia graag een passend assortiment samen. Bekijk in een overzicht het aanbod.
Bekijk ons aanbod voor Secretaressedag >

 

Halloween

Een ander woord voor Halloweenfeest is Allerheiligenavond. In Nederland en België wordt er steeds meer aandacht aan besteed. Best Bromelia stelt voor dit thema graag een 'spannend' assortiment samen. Bekijk in een overzicht het aanbod.
Bekijk ons aanbod voor Halloween >