Assortiment

Leverancier van allerlei soorten bromelia’s

Prachtig assortiment bromelia’s

Best Bromelia is leverancier van allerlei soorten bromelia’s. Het is mogelijk om bij ons een mix van verschillende kleuren, soorten en groottes bromelia's te bestellen. Ook kunt u door Best Bromelia een eigen mix laten samenstellen met prachtig bijpassend keramiek in verschillende combinaties.

 

Mixen

Bij Best Bromelia kunt u zelf, of door ons, prachtige mixen (laten) samenstellen. Best Bromelia onderscheid zich hierin van andere bromelia leveranciers. Bij iedere mix hebben wij bijpassende potten keramiek op voorraad. Zo kunt u mooie combinaties maken van verschillende soorten en kleuren. U kunt er een prachtig geheel van maken. Uiteraard kunt u ook door ons een schitterende mix laten samenstellen.
Bekijk ons assortiment van de Mixen

 

Guzmania

De Guzmania wordt geteeld voor het gebruik als kamerplant en kan in de zomer als patioplant naar buiten op een schaduwrijke plaats. De Guzmania vereist relatief warme temperaturen, een hoge luchtvochtigheid en heeft een hekel aan tocht.
Bekijk ons assortiment van de Guzmania

 

De Vriesea

De Vriesea is een tropisch feestje in een pot. Prachtige vormen en felle kleuren. In de natuur laat de Vriesea zich graag zien. Deze soort bromelia komt namelijk in meer dan 150 verschillende soorten voor.
Bekijk ons assortiment van de Vriesea

 

De Tillandsia

De Tillandsia is een schitterende bromelia die wij bij Best Bromelia telen in beperkte aantallen.
Bekijk ons assortiment van de Tillandsia