Bromelia's

Tropisch, sensueel en verleidelijk

Bromelia’s zijn potplanten vol passie en vuur. Tropisch, sensueel en verleidelijk. Expressief in de nieuwste kleuren en combinaties. De bromelia doet wat met je. De bromelia is verfrissend, fijn en uiterst sfeervol.

Het zusje van de ananas

De bromelia is een zusje van de ananas. Te zien aan de stevige puntige bladeren. Haar tropische achtergrond maken van deze kamerplant een echte overlever. Een sterkte plant, met exotische eigenschappen.

Herkomst van de bromelia

Rond de achttiende eeuw ontdekten Belgische handelsreizigers de schoonheid van de bromelia en namen bromelia’s mee naar Europa. Dit heeft de basis gelegd voor het enorme assortiment waaruit men tegenwoordig kan kiezen.

Grote partijen bromelia’s

Door de inzet van de bromelia-kwekerijen zijn het hele jaar bromelia’s te koop. De bromelia’s zijn onder andere Internationaal verkrijgbaar bij tuincentra, bloemisten, retailketens, supermarkten en woonwinkels. Best Bromelia belevert een breed klantenpakket.

Milieuvriendelijke teelt

De teelt van Best Bromelia is milieuvriendelijk. Best Bromelia zuivert en recyclet het water en gebruikt uitsluitend verantwoorde gewasbeschermings- en voedingsmiddelen. De technologie zorgt voor het ideale klimaat met de juiste temperatuur, luchtvochtigheid, licht en water. Zo telen wij efficiënt, duurzaam en milieuvriendelijk.

Verkrijgbaarheid van de bromelia

Doordat wij zelf in de hand hebben wanneer een bromelia in volle bloei staat, kunnen wij uitstekend inspelen op de behoefte van klanten. Als een bestelling tijdig wordt doorgegeven zorgen wij dat het zo snel mogelijk klaar staat. U heeft er geen omkijken meer naar.

Verzorging van de bromelia binnen

Als u de plant op een lichte plaats zet op kamertemperatuur (niet in de felle zon) dan kunt u optimaal genieten van de bromelia. Eén keer per week water in de koker en de grond iets vochtig houden.

Verzorging van de bromelia buiten

De bromelia is bij uitstek een plant die uw tuin of balkon kan opvrolijken. De bromelia is een tropisch gewas en is niet bestand tegen een temperatuur lager dan 15 graden Celsius. Medio half mei kan een bromelia naar buiten. Best Bromelia raadt u aan de bromelia gedurende de eerste week ‘s nachts af te schermen of binnen te zetten. Niet in de felle zon plaatsen in verband met bladverkleuring. Plaats de bromelia in de schaduw.

Meer weten over de verzorging van de bromelia? Bekijk onze consumentensite.